Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

miercuri, 16 ianuarie 2013

About books #20

APP scz ca am fost asa absenta, dar am avut treaba cu scoala si timpul meu s-a limitat enorm
Adevarat;)

19 comentarii:

  1. chiar asa este! uneori cartile reprezinta experiente de viata in care ne atasam mult de personaje si in care acestea devin parca prietenii nostrii iar odata terminata cartea se termina si prietenia acestora, pe care o pierdem

    RăspundețiȘtergere
  2. te inteleg perfect in privinta timpului!!!! nici eu nu prea mai am timp! de abea astept data de 9 februarie cand se incheie sesiunea!!!! o astept ca pe painea calda:D

    RăspundețiȘtergere
  3. sa sti ca te apreciez ca postezi in limita normala:D eu mai urmaresc si alte bloguri(ne-am mai intalnit si pe acolo), si se intampla sa ma usture ochii ingrozitor fiindca posteaza foarte mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. auzi pai citeste cartile din nou ca sa iti aduci prietenii inapoi:). eu rar citesc o carte de mai multe ori, asta pentru ca nu imi permit acest lucru timpul fiindu-mi limitat si pentru ca imi doresc sa citesc foarte multe carti care ma asteapta si pe care le sterg de praf

    RăspundețiȘtergere
  5. si un sfat: nu te pierde in treburi legate de blog si alte chestii pe net, concentreaza-te intotdeauna in primul rand pe scoala! atinge-ti obiectivele acolo, si trece blogul in plan secund! ai destul timp in vacanta sa il treci pe primul loc!

    RăspundețiȘtergere
  6. da multumesc frumos nici eu nu prea imi permit sa citesc de doua ori si asa e am vazut ca unii posteaza cate 7-8 posturi pe zi sunt ingrozita. nici nu as putea sa particip la unul de fidelitate pe un blog ca acela

    RăspundețiȘtergere
  7. E chiar adevărat. De multe ori după ce termin o carte bună mi se întâmplă să mă simt goală pe dinăuntru, ca și cum m-aș despărți de un prieten.

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte adevarat,cartile sunt ca si o lume in care tu te afli alaturi de personaje si traiesti sentimentele lor participi la actiunile acestora.

    RăspundețiȘtergere
  9. Blogul asta este usper tare,postezi in regula felicitari,este bine...si da unele bloguri posteaza de multe ori,ma intreb de unde au atata timp pt a posta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si te inteleg perfect cu scoala,nici eu nu am timp,vin de la scoala pac teme..pac invatat...pac un pic pe net=gata timp(time to sleep) :))) e crud astept cu nerabdare sa treaca sapt asta si sa numar pe indelete toate cele 20 de saptamani ramase.

    RăspundețiȘtergere
  11. tocmai am terminat de citit eve2 atat de mult m-am atasat de eve ca parca am lasat-o pe sora mea acolo in carte

    RăspundețiȘtergere
  12. Stai linistita.Toata lumea e ocupata cu scoala.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da.E foarte adevarat citatul.M-ama atasat foarte mult de personajele cartilor pe care le-am citit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cel mai mult m-am atasat de Lucinda si Daniel din Damnare.Tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma atasez de fiecare personaj in parte dar cred ca cel mai mult de freya din the perfume garden

      Ștergere