Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

vineri, 14 iunie 2013

Recenzie Coping with Chloe

Rosalie Warren
Paperback
$7.13
Carte primita spre recenzie
LINK DE CUMPARARE







Descriere:
Anna si Chloe sunt gemene. Ele impart totul: de la secrete la haine, de la a tine piept batausilor scolii pana la a trece peste despartirea parintilor. Chiar si teribilul accident al lui Chloe nu le desparte. Oricum, gemenele au  o legatura puternica, nu?

Dar Anna realizeaza ca sa fi mereu inseparabil nu e chiar asa usor. Mai ales cand nimeni altcineva nu intelege ca Chloe nu a plecat cu adevarat. Nimeni in afara de noul baiat dragut, care se pare ca se indragosteste de ambele surori.


Parerea mea
La inceput nu intelegeam cum de nimeni nu o vede pe Chloe, dar dupa am inteles ca dupa accident, Chloe imparte cu geamana ei corpul Annei. Ideea mi s-a parut destul de ciudata mai ales pentru ca noul tip din scoala, Joe pare sa inteleaga destul de bine situatia si nu isi face griji ca ceva nu e in regula. El incepe sa tina la Chloe si o saruta, facand totala abstractie de Anna. Relatia dintre cele doua surori imi lasa impresia ca se afla doar in capul Annei, iar cartea nu m-a impresionat prea tare. In interiorul Annei se da o lupta. Il doreste pe Joe pentru ea, dar nu vrea sa isi piarda sora iar. O poveste  care pe mine personal nu a prea reusit sa ma prinda deoarece imi venea sa o iau pe Anna la bataie de fiecare data cand incerca sa scape de Chloe dar nu avea curaj.

English:
At the beginning i didn`t understand pretty well why nobody can see Chloe but after some pages i understood that Chloe was the victim of an accident and she lost her body. Chloe share with her twin the same body, Anna`s body. The idea seems to be a little bit strange for me and this is much worse because the new, good-  looking guy, Joe fall in love with both girls. The relationship between the twins  looks like everything and every piece of Chloe is only in Anna`s head and the book didin`t impress me to much because every time when Anna try to get out Chloe, Chloe seems to be too strong and to get back, fact that it really annoied me.

1 comentarii:

  1. Pare interesantă cartea, o pun pe lista de to-read. Întotdeauna gemenii mi s-au părut niște oameni norocoși; ei pot împărți totul unul cu altul și se sprijină reciproc în orice situație. ♥

    RăspundețiȘtergere