Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

chat box

joi, 1 august 2013

Recenzie Clubul dependentelor de pantofi

Beth Harbinson
Editura Polirom
Carte cumparata
10 lei
LINK DE CUMPARARE
408 pagini


Descriere:

Traducere din limba engleza si note de Stefania Tircomnicu

Ce le poate aduce laolalta pe patru femei din Washington D.C. cu virste, slujbe si situatii diferite? Lorna Rafferty datoreaza mai multi bani decit ar fi in stare sa numere si este dependenta de eBay. Helene Zaharis e maritata cu un politician care ii controleaza nu numai viata, ci si cartile de credit. Sandra Vanderslice isi plateste facturile cu banii cistigati lucrind la liniile erotice si incearca in zadar sa se vindece de agorafobie. Iar Jocelyn Bowen este dadaca progeniturilor unei familii din inalta societate, care ii fac viata un iad, iar din acest motiv orice, dar absolut orice ii da un motiv sa evadeze din colivia ei aurita, fie si numai o seara pe saptamina, e mana cereasca. Dar toate patru au un subiect comun: pantofii. Incetul cu incetul, intilnirile lor de marti se transforma intr-o prietenie care le ajuta sa-si vada propria persoana, dar si propriile probleme intr-o lumina cu totul noua.

Clubul dependentelor de pantofi este o carte care m-a cucerit de la prima pagina. E o adevarata placere s-o citesti.” (Marian Keyes)


Hey guys cunoasteti sentimentul acela de ,,plec la mare si as vrea o carte usoara la care sa rad si sa fie totusi si putin profunda'' ? Eu il am deseori si cand am fost la mare am avut norocul sa dau peste una dintre acele carti. Cartea``Clubul dependentelor de pantofi'``este la suprafata o lectura placuta, cu adevarat amuzanta prin glume inteligente si deloc vulgare, dar care, daca citesti printre randuri, iti dai seama ca vorbeste despre problemele cu care se confrunta atat femeile singure cat si cele casatorite.


 Romanul de fata le are in prim plan pe Lorna Rafferty care adora sa liciteze sume pe eBay pentru pantofi si e dependenta de cumparat pantofi, pe Helene Zaharis care e casatorita cu un om influent dar casnicia ei e departe de a fi fericita si e dependenta de cumparat pantofi, pe Sandra Vanderslice care e dependenta de cumparat pantofi si isi plateste aceasta dependenta lucrand la linile erotice si sufera de agorafobie si pe Jocelyn Bowen care e si ea dependenta de cumparat pantofi si lucreaza ca dadaca unei progenituri rasfatate. Fiecare dintre ele simte ca nu mai face fata, facturile de la gaze, curent, electricitate se inmultesc mai ceva ca ciupercile dupa ploaie, iar ele par sa nici nu le observe dar nu rateaza nici o reducere la magazinele fizice sau virtuale de pantofi. Dupa cum vedeti si in mini descrierea lor fiecare se confrunta cu o mica sau mai mare problema si nici una nu poate sa reziste pantofilor, dar situatia lor se imbunatateste atunci cand, satula de singuratate, Sandra decide sa deschida un club de pantofi priin anunt online. Cele patru incep sa se  intalneasca din ce in ce mai des si o prietenie adevarata de infiripa intre ele, incepanad sa se ajute la nevoie, sa schimb pantofi de firma si sa imparta secrete. Eo carte care sigur o sa va placa pentru ca o sa va regasitit in cel putin unul dintre personaje.;)

2 comentarii:

  1. e chik lit pana acum nu am avut ocazia sa citesc vre-o carte chik lit, dar cred ca sunt lecturi dragute si usoare!
    ce ai avut in cap cu poza asta de final?! era sa ma sperii:)), eu nu as purta nici in tron asemenea pantofi:)

    RăspundețiȘtergere